Bölüm Öğrenci Temsilcisi Adayları

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ

SİYASAL BİLGİLER FAKÜLTESİ

BÖLÜM ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ SEÇİMLERİ

Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat, İşletme, Maliye, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ile Uluslararası İlişkiler Bölümlerine “Bölüm Öğrenci Temsilcisi Seçimi” için oy kullanımı 12 Kasım 2021 tarihinde 13:00-18:00 saatleri arasında Güney Kampüs C Blok 1. katında yer alan fuaye alanında (Aşık Paşa Konferans Salonu önü) yapılacak olup, bölüm temsilciliklerine aday öğrencilerin isimleri aşağıda listelenmiştir.

Bölüm Öğrenci Temsilcisi Seçimlerinde bölüme kayıtlı öğrencilerin (her bölüm için) en az %60’ının katılım sağlaması gerekmektedir.

Oy kullanmak isteyen öğrencilerimize duyurulur.

BÖLÜM ÖĞRENCİ TEMSİLCİSİ ADAYLARI

İKTİSAT BÖLÜMÜ

NADİDE ZEYNEP ETİZ

İŞLETME BÖLÜMÜ

CEREN AZİZOĞLU

MALİYE BÖLÜMÜ

NURULLAH KAPLAN

SİYASET BİLİMİ VE KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ

MAİDE NUR ŞENOL

ULUSLARARASI İLİŞKİLER BÖLÜMÜ

FURKAN ALTIKARDEŞLER

YONCA DEMİR

NOT: 12 Kasım 2021 Cuma günü saat 09:00-15:00 aralığında çevrim içi dersi olan hazırlık sınıfı öğrencilerinden oy kullanmak isteyenler ders sonrasında oy kullanabilirler.