International Webinar - Meet the Journals Editors: How to Publish in WoS Journals?

09.12.2021

Siyasal Bilgiler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Hüseyin BİLGİN’in daveti ile Web of Science kapsamına giren dergi editörlerini konuk ediyoruz. Tamamı SSCI (Social Sciences Citation Index)’da taranan ve Q1-Q2 etki faktörüne sahip alanında etkin dergileri tanıma ve yayın süreçlerini dinleme fırsatı sunduğumuz seminerimiz, Journal of Population Economics Editörü Kalus F. Zimmermann tarafından modere edilecektir. Journal of Labor Economics Editörü Kevin Lang, Journal of International Financial Markets Editörü Jonathan A. Batten, British Journal of Management Editörü Douglas Cumming ve Defence and Peace Economics Editörü Christos Kollias’ın konuk olacağı seminer 9 Aralık Perşembe 16:00’da gerçekleştirilecektir. İlgi duyan tüm katılımcılara seminerimiz açıktır:

Katılım linki aşağıdadır.